"Кинула і послала": Узелков пояснив, чому приховує свою наречену

Тренер шоу "Зважені і щасливі" В'ячеслав Узелков нещодавно повідомив радісну новину - він зробив пропозицію своїй обраниці і ось-ось у них має відбутися весілля, передають Патріоти України.

Відомо, що вони разом вже кілька років. Однак її особистість боксер приховує, також він неохоче ділиться подробицями своєї нової любовної історії.

На своїй сторінці в Facebook він пояснив, чому нікого не хоче пускати в своє особисте життя. Так, Василь Вірастюк поцікавився у В'ячеслава, хто та дівчина, на якій він вирішив одружитися. Однак Узелков відповів досить лаконічно: "Я вже показував одну і говорив на всесвіт. Вона мене кинула і послала. Тому нікому нічого про неї".

Цією відповіддю він натякнув на свою екс-дружину Марину Боржемську, з якою кілька років тому розлучився. Відомо, що у них є двоє дітей, однак, як розповідала Марина в численних інтерв'ю, В'ячеслав не бере участі в їхньому вихованні.

"Мені так не хочеться це коментувати, і власне, нічого коментувати. І тому я не хочу обговорювати людину, якої немає, не було і не буде. Але, як завжди - дякую йому за чудових дітей", - зазначила Боржемська.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....