Ланцюги, латекс та оголені сідниці: MARUV вразила вбранням публіку на концерті в Туреччині (фото)

Опальна співачка MARUV вразила мережу своїм новим виступом у Туреччині. На концерті артистка влаштувала БДСМ-танці в розв'язних нарядах, які складалися, в основному, тільки з латексу і ланцюгів. На фото і відео, які співачка розмістила на своїй сторінці в Instagram, можна помітити, що MARUV трохи схудла, зазначають Патріоти України.

Для концерту артистка обрала високі підбори, панчохи в сітку і безліч аксесуарів, які тільки доповнили відвертість і вульгарність образу. MARUV оголила сідниці, затягнула талію жорстким латексним корсетом, а головною "родзинкою" виявився ліф з глибоким декольте.

На концерті співачка не зраджувала своєму амплуа. Разом з танцпідтримкою вона виконувала рухи, більше схожі на елементи БДСМ-сесії. Сама MARUV залишилася задоволена виступом, вона з радістю публікує на своїй сторінці ролики, зняті глядачами концерту.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...