"Ласкаво просимо до нас, на могилізацію": Полякова жорстко пройшлася по росіянах, які вийшли на мітинг

Українська співачка Оля Полякова жорстко відреагувала на нечисленні мітинги, які пройшли містами Росії з метою скасування "часткової мобілізації" російських солдатів для війни в Україні, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram, співачка опублікувала шматочок відео, де росіяни скандують "життя нашим дітям". Полякова, в свою чергу, запитує: "А життя наших дітей нам була не потрібна? А наших дітей вам шкода не було?".

"Ви сім місяців спокійно спостерігали, як на нас летять бомби, як тисячами гинуть від рук ваших смердючих орків наші мирні люди, наші діти, наші старі. Так пожинайте ж плоди свого довбаного мовчання і нездатності протистояти вашому кривавому вовкулаку, у якого апетит до м'яска ваших нащадків тільки розігрався і тепер його не зупинити. Так що готуйте пакети! Ласкаво просимо до нас,на могил! - сказала Полякова.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...