"Легкого шляху немає": Гуморист українського шоу розповів, як схуд на 20 кг (фото)

Актор "Вар'яти-шоу" Максим Кравець скинув зайві 20 кг. Свій марафон схуднення він почав кілька місяців тому і поділився своїм досвідом, передають Патріоти України.

Як розповів гуморист Новому каналу, рішення зайнятися собою прийняв в день народження, спочатку було дуже важко худнути. "Однак на зекономлені на спиртному і непотрібній їжі гроші я накупив додому спортивного інвентарю – лавки, штанги, гантелі і орбітрек", – зазначив Кравець.

Максим влаштував вдома міні-спортзал і займається там кожен день. А ще двічі на тиждень відвідує басейн. "Відчуваю себе чудово, – каже актор. – Сексуальна активність зросла в рази. Дружина мене хоче кожен день. Зізнаюся, я після тренування дивлюся в дзеркало і сам себе хочу".

Кравець зрозумів одну річ: якщо прагнеш до позитивних змін, то легкого шляху немає. Його вже смішать люди, які купують пояса, коктейлі для схуднення, хоча потрібно зовсім інше.

"П'ять разів на тиждень тренуйтеся протягом 45 хвилин, – рекомендує актор. – І не треба в залі розмовляти або дивитися в дзеркало. Прийдіть, попрацюйте, і йдіть далі робити свої справи. І найголовніше – правильно харчуйтеся, не дозволяйте собі чіпсікі замість вечері, обмежте алкоголь і їжте за чотири години до сну. Спати, до речі, лягайте раніше – це корисно".

"Кльово, коли люди щасливі": Сергій Танчинець замилував романтичними фото з піарницею і підігрів чутки про їхній роман

середа, 24 квітень 2024, 14:44

Лідер гурту "Без Обмежень", співак Сергій Танчинець підігрів чутки про роман із піарницею Юлією, передають Патріоти України. У своєму Instagram музикант знову опублікував їхні романтичні фото. Цього разу артист показав, як вони разом мило прогулювалися...

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...