"Леся Іванівна в кольорах осені": Нікітюк порадувала фанів фото у модному костюмі із коротенькою спідничкою

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася зі своїми фоловерами черговим стильним кадром. Вона позувала у чарівному короткому костюмі в трендовий квітковий принт, повідомляють Патріоти України.

Зірка інстаграму Леся Нікітюк, за якою стежать понад 3 мільйони користувачів, майже щодня публікує світлини в модних образах. Білявка любить стильно одягатися та приміряти трендові елементи гардероба. Цього разу вона не обійшла боком моду на квітковий принт, тож продемонструвала на собі стильний виріб.

Образ Лесі Нікітюк

Перед фотокамерою телеведуча постала у коричневому костюмі в квітковий принт, що складався з сорочки та спідниці. Сорочка оздоблена коміром та об’ємними рукавами, а спідниця – складкою плісе.

До костюму Леся Нікітюк підібрала коричневу сумку з короткою ручкою. Її образ довершили золотисті сережки-кільця, високий пучок на голові та ніжний макіяж. Знаменитість намалювала повіки бронзовими тінями, підкреслила погляд чорними стрілками, а губи нафарбувала коричневою помадою.

Образи телеведучої ніколи не залишаються без уваги прихильників, тож вони часто засипають її позитивними коментарями.

  • "Дуже хороша";
  • "Прекрасна";
  • "Дуже, дуже красива";
  • "Суперові фото";
  • "Красуня";
  • "Леся Іванівна в кольорах осені".

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...