"Леся Іванівна "завжди на висоті": Нікітюк у короткому топі похизувалася стрункою фігурою (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася із шанувальниками черговими сексуальними знімками. Зірка продемонструвала струнку фігуру в обтислому вбранні, передають Патріоти України.

Відповідні фото Нікітюк опублікувала на сторінці в Instagram. У кадрі зірка позувала в короткому чорному топі й обтислих штанях, які підкреслили стрункі ноги артистки. Доповнила свій образ ведуча мінісумочкою і класичними човниками на каблуці. "Леся Іванівна ..."завжди на висоті", – підписала знімки на балконі високоповерхівки Нікітюк.

Користувачі мережі оцінили нові сексуальні фото Нікітюк. Вони засипали зірку компліментами і відзначили, що вона має чудовий вигляд.

"Супер красуня, богиня", "Яка ж ви красива", "Красуня, так тримати", "Прикольний костюмчик", – писали шанувальники під кадрами.

Нагадаємо, Леся Нікітюк – українська телеведуча. Найбільш відома з телепередачі "Орел і Решка". У листопаді 2017 року взяла участь у другому півфіналі третього сезону шоу "Ліга сміху" на 1+1. В кінці серпня 2018-го стала ведучою розважального шоу "Хто проти блондинок?" Також зірка була учасницею проєкту "Розсміши коміка", "Зоряні яйця", "Танці з зірками" і багатьох інших.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...