"Летіло" все: Руслана Писанка розповіла про проблеми зі здоров'ям після різкого схуднення (фото)

Ведуча нового шоу "Твій день" на 1+1 Руслана Писанка розповіла про те, як зіпсувалося її здоров'я після різкого схуднення, передають Патріоти України.

Як відомо, колись ведуча та її чоловік Ігор худнули разом на одному шоу, де втратили на двох понад 80 кілограмів. Зараз же Писанка каже, що більше на такі експерименти ніколи не наважиться, йдеться у програмі "ЖВЛ".

"Я хочу зараз усіх глядачів попередити, шо я не буду така, як Свєта Лобода. Я думаю, що мені треба залишатися у тій формі, у якій я нормально почуваюся. Кому потрібна Писанка худа? Ну, навіщо?" – каже Руслана.

Навіть продюсера шоу "Твій день" Єгора Гордєєва Писанка одразу попередила, що жодних кардинальних перевтілень за її участю не буде. До того ж, різке схуднення вплинуло на самопочуття і самої зірки, і її чоловіка.

"По собі: зуби "летіли", волосся "летіло", обвисла шкіра – це взагалі має якось нездоровий вигляд", - поділився чоловік Писанки.

За словами Ігоря, його навіть запитували, чи він не захворів. А от нещодавно коханий ведучої опинився у досить важкому стані – зліг із ковідом. Та добре, що Руслана була поруч, доглядала за коханим і, врешті, все минулося.

Вони підтримують одне одного у всьому. Навіть, коли запитують про спільних дітей, яких у подружжя немає. Руслана говорить, що як Бог дасть, так і буде.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...