Лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк розповів, як вони з побратимами могли загинути від ворожого прильоту

Відомий український музикант, лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який захищає Батьківщину на фронті зі зброєю в руках, разом зі своїми товаришами по службі потрапив у небезпечну ситуацію, передають Патріоти України.

Підрозділ артиста вирушив на бойове завдання, де вони мали зустрічати ударний дрон Punisher. На тому самому місці за збігом обставин стояла українська артилерія, а це означало, що ворог міг будь-якої миті завдати по локації удари у відповідь.

На щастя, все обійшлося, проте військові усвідомлювали, що їм загрожує велика небезпека. Про це Хливнюк розповів шанувальникам на особистій сторінці вInstagram.

Справа в тому, що коли артилеристи обстрілюють позиції окупантів, другі фіксують, звідки було завдано удару і стріляють у відповідь. Хливнюк із побратимами міг стати жертвою цієї "відповіді".

"Щойно ми виконали місію. Це наш другий бойовий виліт. Учора ми зустріли на позиції нашу арту. Нікому не хочеться опинитися поряд із прильотами назад, коли тобі посеред поля треба зустрічати крило", – поділився музикант.

Крило, про яке говорить співак, – це безпілотний літальний апарат. Він несе "подаруночок" і бачить, що у ворога відбувається в тилах, а також наводить на нього артилерію. "Їдемо додому, дістанемо SD-картку і все побачимо, камера все зафіксувала", – зазначив Хливнюк. Наприкінці співак подякував шанувальникам за підтримку. Він додав: "Нам у ямах спати набагато тепліше, коли ми знаємо, що вам не байдуже".

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...