Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець розлучається з дружиною після 15 років шлюбу

Лідер українського рок-гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець приголомшив заявою, яку зробив сьогодні, 27 вересня, передають Патріоти України.

Декілька годин тому на своїй сторінці у Facebook опублікував звернення, у якомуц заявив, що розлучається з дружиною Анною. При чому про розрив стосунків подружжя повідомило за декілька днів до 15-річчя шлюбу.

"За кілька днів нашому з Ганною шлюбові мало виповнитись 15 років. Ми не дотягли до цієї дати якихось кілька місяців. За ці роки ми пройшли не простий, але чудовий шлях разом, далі підемо кожен своїм. Я дуже сподіваюсь, що наші нові шляхи будуть для нас обох легкими і щасливими!" – написав Танчинець.

Також музикант не став називати причину такого рішення з дружиною, лише зазначив, що "винних у цій ситуації нема і так іноді стається у житті". Також Сергій зазначив, що вони з ексдружиною залишилися у гарних стосунках і продовжують лишатися люблячими батьками для їхніх двох дітей.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...