Лікарі не дають прогнозів: Відома співачка отримала понад 50% опіків тіла у пожежі, вона в комі (фото, відео)

Заслужена артистка Росії Марина Хлєбнікова, котра прославилась у 1997 році на весь колишній СРСР хітом "Чашка кофею" отримала понад 50% опіків тіла під час пожежі в Москві. 56-річна співачка перебуває у вкрай тяжкому стані. Вона введена в медикаментозну кому та підключена до апарату ШВЛ. Медики поки що не готові робити прогнози щодо одужання артистки, зазначають Патріоти України.

Телеграм-канал Mash стверджує, що у Хлєбнікової спалене обличчя, тулуб і постраждали верхні дихальні шляхи. Станом на ранок 19 листопада розглядаються три версії пожежі: непогашена цигарка, необережне поводження з вогнем та несправна проводка. Джерела стверджують, що артистка заснула із цигаркою.

Дочка співачки Домініка, яка на момент НП перебувала у квартирі, розповіла співробітникам правоохоронних органів, що "мама курила біля вікна". Від цього нібито могли спалахнути речі. За деякими даними, у крові Хлєбнікової виявлено алкоголь.

Увечері 18 листопада російська співачка була госпіталізована до НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського. Займання сталося у будинку на вулиці Ратній – спалахнули особисті речі співачки. У момент НП у дворівневій квартирі перебували ще батько, мати та дочка Хлєбнікової.
За словами очевидців, із під'їзду на ношах спочатку винесли батька артистки – при тямі, потім її саму. Марина Хлєбнікова була непритомна, в обгорілому одязі. Артистку поклали на землю та намагалися привести до тями.

Телеграм-канал 112 додав, що повністю вигоріла спальня Марини Хлєбнікової на другому поверсі. Її батьки та донька дивом не постраждали, оскільки на момент НП перебували на першому рівні квартири. Екстреним службам довелося виламувати двері, щоби потрапити всередину. Коли Хлєбнікову виявили, співачка вже була непритомна.

Коротко про зірку:

  • Марина Хлєбнікова — радянська та російська естрадна співачка, поп-зірка 90-х, відома своїми хітами "Солнышко мое, вставай!" і "Чашка кофию";
  • 6 листопада їй виповнилося 56 років;
  • Спочатку Хлєбнікова виступала у складі груп "Інтеграл" та "На-На", потім зайнялася сольною кар'єрою.
  • У 2018 році співачка пережила нервовий зрив через самогубство першого чоловіка, музиканта Антона Логінова.
  • Марину Хлєбнікову неодноразово звинувачували у зловживанні алкоголем. У 2019 році вона публічно заявила про свою нібито серйозну хворобу, не уточнивши характер захворювання.
Джерело: Обозреватель

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...