Лікарі вимагали зробити аборт: DZIDZIO розповів, як мама з бабусею врятували йому життя (відео)

Популярний український співак Михайло Хома, який виступає під псевдонімом DZIDZIO, дуже любить та цінує свою маму. В інтерв'ю Дмитру Гордону він розповів, що міг і не народитися, та вдячний своїй мамі, що вона дала йому життя, передають Патріоти України.

Мама артиста під час вагітності ним сильно обпеклася, їй потрібно було робити пересадку шкіри. Лікарі вмовляли жінку зробити аборт, але вона не погодилася.

«Я просто питав у мами, чому у неї такі опіки на ногах. У травні 1983 року вона розпалювала вогонь під кухнею. А тоді треба було соляркою палити дрова, вони так легше спалахували. Мама переплутала й налила бензин. Він спалахнув і перейшов на штани» синтетичні. Її відправили до лікарні. На руках у неї маленька дитина, вона з сестрою тоді була", — розповів співак.

Тоді мати майбутнього співака дізналася, що знову вагітна. Їй потрібно було робити операцію з пересадки шкіри, колоти знеболювальні препарати, а при вагітності це протипоказано.

Лікарі вмовляли жінку на аборт. «Бабуся та священник казали, що не можна. Мама була десь посередині: слухала бабусю, трохи слухала лікарів. До кінця було неясно, чи виживе дитина чи ні. Говорили, що дитина може народитися калікою за такого стресу. Мама дала мені життя. Я їй все життя за це вдячний. Люблю, ціную. Вона обрала, у муках терпіла», — розповів співак.

Михайло Хома народився 1983 року на Львівщині. Закінчив музичну школу, Львівське музичне училище та Київський національний університет культури та мистецтв. Спочатку разом з гуртом «Друзі» виступав на весіллях та приватних заходах. У 2009 році став солістом гурту DZIDZIO. Хома знявся у кількох фільмах, працював як режисер.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...