Фани цього чекали довго: Лілія Подкопаєва показала рідкісне сімейне фото з чоловіком-американцем та дочкою-іменинницею

Лілія Подкопаєва 18 серпня опублікувала в Instagram спільну фотографію з чоловіком і молодшою дочкою Евеліною, якій виповнилося два роки. Сім'я спортсменки проживає в Атланті. Своїх членів родини Подкопаєва рідко показує громадськості, тим більше в соцмережах, зазначають Патріоти України.

Третій чоловік 43-річної Подкопаєвої - бізнесмен українського походження Ігор Дубинський, з яким вона в шлюбі з 2018 року, а їх спільна дочка з'явилася на світ два роки тому. Також подружжя виховує кожен по двоє дітей від попередніх шлюбів. У Подкопаєвої є син Вадим і дочка Кароліна, у яких з бізнесменом склалися теплі дружні стосунки. Діти Ігоря вже дорослі і живуть окремо. "Крапельку безумовної ніжності. З днем народження, щастя!", - підписала знімок Лілія Подкопаєва з 2-річною донькою.

Ігор Дубинський має в Штатах бізнес, пов'язаний з ремонтами, а також кілька інвестиційних проектів. Лілія Подкопаєва давно пішла з великого спорту, але продовжує займатися гімнастикою, дає майстер-класи та тренує талановитих дітей.

Молодша дочка Лілії Подкопаєвої 18 серпня відсвяткувала своє 2-річчя. Дівчинку назвали Евеліною на честь бабусі спортсменки. Влітку Лілія з донькою приїжджала до рідного Києва. Незважаючи на те, що більшу частину часу Подкопаєва проводить в Америці, але своїм будинком все одно вважає Україну, і кілька разів на рік сюди приїжджає.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...