"Літо ще не закінчилося": 58-річна Демі Мур похизувалася підтягнутим тілом у купальнику (фото)

58-річна голлівудська зірка Демі Мур вчергове вразила прихильників не за роками підтягнутим тілом. Відверту світлину акторка опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.

"Червоне спекотне літо", – підписала кадр американка.

Фото у помаранчевому купальнику та з розкішною засмагою і справді викликало в мережі "пожежу". Підписники назвали акторку "гарячою", "сексуальною жінкою", писали, що літо "ще не завершилося". Проте були й ті, хто помітив пластику обличчя зірки.

"О, дитинко, що ти робиш зі своїм обличчям", – відповів користувач bohnenstroh. Проте незадоволеного фаната одразу ж змусили замовкнути, мовляв, ображати зірку в соцмережі – це ганебна річ.

На світлині Мур позувала, прихилившись до стіни, в закритому купальнику із глибоким декольте та тонкими бретельками. Волосся уклала на один бік, демонструючи вилиці.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...