"Люблю. Гідне продовження": Онука Пугачової розпочала "кар'єру" співачки

Внучка Алли Пугачової Клавдія Земцова за свої дев'ять років встигла кілька разів виступити на сцені з мамою Крістіною Орбакайте. А тепер навіть записала із нею спільну пісню. Про це Крістіна написала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

«Прем'єра! Ми з Клавочкою приготували для вас сюрприз. „Маленький принц“ — ця лірична та неймовірно гарна композиція занурює у добру атмосферу дивовижного світу. Слухайте та завантажуйте пісню „Маленький принц“ на всіх цифрових майданчиках», — повідомила вона.

Очевидно, знаменитість бачить у дочці продовження династії артистів. Адже й сама Христина колись пішла стопами знаменитої мами — співачки Алли Пугачової.

Шанувальники підтримали починання Орбакайте, написавши у коментарях, що юна Клавдія має всі шанси продовжити династію артистів у сім'ї Пугачової. «Люблю. Гідне продовження»; «У Клави ніжний і одночасно дорослий голос, цю пісню хочеться слухати і слухати»; «Дуже красиво виконали, браво», — кажуть коментарі.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...