"Люблю так, що хочу": Тіна Кароль натякнула на зміни в особистому житті, фанати заінтриговані

Тіні Кароль було всього 28 років, коли помер її чоловік, продюсер Євген Огір. Відтоді артистка пише пісні в пам'ять про коханого чоловіка, ростить їх спільного сина і робить все, щоб пережити біль втрати зазначають Патріоти України.

Після смерті Євгена в 2013 році не було відомо, щоб у Тіни Кароль були романи. Вона поклала всі сили на те, що побудувати будинок, виростити сина і підняти його на ноги. Зараз зірці вже 36 років і пора подумати про особисте життя і знайти супутника.

В особистому акаунті в Інстаграм Тіна Кароль заінтригувала шанувальників новою грою: "Хочу ближче вас дізнатися. Твої перші 6 емоджі розкажуть мені про тебе і твоє життя прямо зараз, але тільки без обману. Йшли їх в коментарі, під постом. Весело дізнатися і самій про себе. Обіцяю, я чесна".

Після цього вона додала емоджі у вигляді сердець, сокири, тюленя, закоханого смайлика, клоуна і тістечка, тим самим змусивши фанатів думати, що в її особистому житті відбулися серйозні зміни. Шанувальники тут же стали благати, щоб Тіна Кароль розшифрувала їм своє послання, але замість неї це зробив один з фоловерів: Тіна, це типу - люблю так, що хочу сокирою зарубати, з тобою тюленем полежати, поцілувати, посміятися і тірамісу зжер ... з'їсти?"Фанати невпинно сподіваються на те, що артистка зустріне людину і знову пізнає справжнє жіноче щастя.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...