"Люблю тебе": 16-річна донька Полякової показала свого коханого (фото)

Донька української співачки Олі Полякової 16-річна Маша поділилася новою світлиною зі своїм бойфрендом. На фото дівчина пристрасно поцілувалася з хлопцем. Фото з’явилося в Instagram Маші, передають Патріоти України.

Маша Полякова показала шанувальникам нову світлину з коханим напередодні Нового року. Дівчина позує червоній атласній сукні в обіймах бойфренда. Свій образ вона довершила яскравим макіяжем з акцентом на очі та губи. Натомість обранець дівчини позував у білому костюмі.

Фоловери доньки Полякової розділилися у думках щодо пари. Одні вважають її гармонійною, а інші критикують дівчину за вибір коханого.


Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...