"Люблю тебе, моє жабеня": Потап зворушливо привітав Настю з річницею шлюбу (фото)

Зіркова пара Потап і Настя Каменських 18 жовтня відзначають річницю шлюбу. Саме в цей день 2018 року вони офіційно стали чоловіком і дружиною, а пишне весілля зіграли в травні, передають Патріоти України.

Потап розповів, що сімейну річницю вони вирішили відсвяткувати за кордоном. А ось куди відвіз кохану, не зізнається. Він опублікував в Інстаграм фото, на якому показав, як Настя по-осінньому тематично прикрасила їхній будинок і двір. Але шкодує, що вони недовго зможуть насолоджуватися таким затишком.

«Кожен сезон Настечка прикрашає наш будинок в різній стилістиці, відповідно порі року або майбутнім святам. День врожаю, перехід на Зимовий цикл, Halloween і тд. Це ті свята, які притаманні сільськогосподарським країнам і культурам їхніх народів. У цей день ми відзначаємо річницю розпису з @kamenskux і нам так шкода, що ми не побачимо цю красу щодня, але зате ми встигли зробити фотки і там, куди ми летимо, вони нагадають нам про теплу осінь. Люблю тебе, моє жабеня», — зізнався в почуттях Потап.

Настя теж тримає інтригу і не зізнається, куди вони з чоловіком відправилися.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...