"Люди дивляться на мене, кидають всі ці дивні погляди": Принц Гаррі розповів, як таємно зустрічався з Меган Маркл 5 років тому

Герцог Сассекський принц Гаррі розповів, що у 2016 році він зі своєю дружиною Меган Маркл намагалися залишатися інкогніто. Так, пара таємно відправляла одне одному повідомлення зі списками продуктів, перебуваючи у супермаркеті. Про це герцог повідомив у програмі "Armchair Expert", передає Daily Mail, передають Патріоти України.

Крім того, Гаррі порівняв своє життя з фільмом, де кожну секунду людину досліджують, знімають, контролюють і транслюють по всьому світу. Герцог Сассекський заявив, що вперше він зустрівся з Маркл у лондонському супермаркеті, і тоді вони вдали, що не знають одне одного – вони відправляли по телефону.

"Люди дивляться на мене, кидають всі ці дивні погляди, підходять до мене... Я написав їй, що вона правильна, і вона сказала: "Ні, ти хочеш пергаментний папір?", А я такий: "Де пергаментний папір?! " – зазначив принц.

Гаррі додав, що він був одягнений в бейсболку і постійно дивився в підлогу, щоб його ніхто не впізнав. В якому саме супермаркеті була пара – член королівської сім'ї не сказав.

Відомо, що в листопаді 2016 року Маркл відвідувала магазин Whole Foods у Західному Лондоні, неподалік від Кенсінгтонського палацу. Принц Гаррі також був там постійним відвідувачем.

Зараз герцоги Сассекські живуть у Каліфорнії і, за словами Гаррі, він почувається зовсім інакше, оскільки тепер може ходити де завгодно і до того ж бути повністю вільним.

"Я можу посадити Арчі на заднє сидіння мого велосипеда. У мене ніколи не було можливості зробити це", – підсумував член королівської сім'ї.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...