"Люди, люди, люди! Нічого зі мною не зробити вам. Не брешіть": Довкола Пугачової вибухнув скандал - вона різко відповіла (фото)

Відома співачка Алла Пугачова різко відповіла своїм хейтерам, опублікувавши новий пост в Instagram, зазначають Патріоти України

"Люди, люди, люди! Нічого зі мною не зробити вам. Я давно не вірю злим словам. Не брешіть і будете здоровішими. Бог вам суддя. Дякую газеті МК й особисто Артуру Гаспаряну за правду", - написала Алла Борисівна.

Свій пост зірка супроводила традиційно не зовсім вдалим селфі: фото й занадто оброблене, і на ньому обличчя Алли здається занадто худим.

Йдеться ось про що: кілька днів тому 57-річна співачка й екс-солістка гурту "Міраж" Наталія Гулькіна в одному з інтерв'ю розповіла, що Пугачова завжди впливала на долі артистів та могла "руйнувати кар'єри неугодних". "Вона може зробити один дзвінок і сказати, щоб цієї людини не було на "Першому каналі" ніколи", - стверджувала Наталя.

А вчора Гаспарян написав статтю на підтримку Примадонни під назвою: "Брешуть роками": навіщо співачка Гулькіна накинулася з "викриттями" на Аллу Пугачову".

Раніше повідомлялося, що 60-річний російський художник-постановник Борис Краснов перед своєю смертю дав інтерв'ю російським журналістам, в якому відверто розповів про непростий характер своєї подруги, поп-ікони РФ Алли Пугачової.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....