"Люди не так часто змінюються": Фоззі з ТНМК зізнався, що побився із Фаготом

Вокаліст українського гурту "Танок на майдані Конґо" Олександр Сидоренко, більш відомий під сценічним псевдонімом Фоззі, розповів, як поводить себе у конфліктних ситуаціях. Артист зізнався, що минулої зими побився зі своїм колегою Олегом Михайлютою (Фаготом) через музику, передають Патріоти України.

Про це виконавець розповів у інтерв'ю Славі Дьоміну. За словами співака, їхні сутички бувають доволі серйозними, проте не виходять за рамки адекватності.

Фоззі поділився, що не бачить сенсу переконувати людей у чомусь під час конфлікту. Він надає перевагу відсторонитися від свого опонента, особливо, якщо він не є важливим для виконавця.

"Ресурсу і часу не так багато, а люди не так часто змінюються, щоб їм можна було щось довести. Якщо аргументовано, якщо тобі людина близька і ти знаєш її, розумієш алгоритми, за якими вона діє, тоді так, ти можеш спробувати", – висловився Олександр Сидоренко.

Вокаліст ТНМК зізнався, що він намагається уникати сварок. Виконавцю легше "підколоти" людину за допомогою гумору. Проте сутички з Фаготом подекуди переростають у серйозний "мордобій". Фоззі пригадав, що останній раз бився з колегою минулої зими через різні погляди в музиці.

"Вибір не міг бути простішим. Нам обом потрібні були гроші": Аль Пачіно розповів, скільки отримав за зйомки у фільмі "Хрещений батько"

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 9:45

Актор Аль Пачіно, який зіграв одну з головних ролей у фільмі "Хрещений батько", відверто висловився на тему своїх фінансів. Зокрема, він назвав суму гонорару, яку отримав за зйомки у першій частині, а також зізнався, що у певний період життя мав матері...

"Люди не так часто змінюються": Фоззі з ТНМК зізнався, що побився із Фаготом

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 9:33

Вокаліст українського гурту "Танок на майдані Конґо" Олександр Сидоренко, більш відомий під сценічним псевдонімом Фоззі, розповів, як поводить себе у конфліктних ситуаціях. Артист зізнався, що минулої зими побився зі своїм колегою Олегом Михайлютою (Фа...