"Люди слідкували за нами всюди": Колишній охоронець Меган Маркл розповів, як вона почувалася напередодні весілля з принцом Гаррі


Колишній охоронець Стів Девіс Меган Маркл розповів, як герцогиня почувалася напередодні весілля з принцом Гаррі, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Стів Девіс і Меган Маркл познайомилися у 2028 році, коли його найняла телекомпанія NBC, щоб охороняти Меган, поки вона була в Торонто. Тоді вже було відомо про стосунки Меган і Гаррі.

Зі слів ексохоронця, що для Меган ця публічність була стресом. Йому було шкода Маркл, адже «вона перетворилася зі знаменитості в члена найбільшої родини у світі».

«Люди слідкували за нами всюди, куди б ми не йшли. У нас були проблеми з дронами, транспортом, який переслідував нас. Це був кошмар», — сказав Стів Девіс.

Девіс також спростував інформацію, що герцогиня Сассекська складна у роботі.

«Є один величезний урок, який я засвоїв завдяки їй: виявляй повагу, щоб отримати її у відповідь», — сказав ексохоронець.

"Вибір не міг бути простішим. Нам обом потрібні були гроші": Аль Пачіно розповів, скільки отримав за зйомки у фільмі "Хрещений батько"

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 9:45

Актор Аль Пачіно, який зіграв одну з головних ролей у фільмі "Хрещений батько", відверто висловився на тему своїх фінансів. Зокрема, він назвав суму гонорару, яку отримав за зйомки у першій частині, а також зізнався, що у певний період життя мав матері...

"Люди не так часто змінюються": Фоззі з ТНМК зізнався, що побився із Фаготом

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 9:33

Вокаліст українського гурту "Танок на майдані Конґо" Олександр Сидоренко, більш відомий під сценічним псевдонімом Фоззі, розповів, як поводить себе у конфліктних ситуаціях. Артист зізнався, що минулої зими побився зі своїм колегою Олегом Михайлютою (Фа...