Лобода прогулялася Києвом і захопила шанувальників модними брюками та відвертою блузкою (фото)

Українська співачка Світлана Лобода, яка тимчасово проживає в Росії, прилетіла до Києва і розповіла в Instagram про те, як проводить час на батьківщині, повідомляють Патріоти України.

Так, спочатку Світлана відвідала радіостанцію свого друга Слави Дьоміна, з'явившись там у шовкових штанях палаццо («шароварах») канаркового кольору, чорному топі-бюстьє та жакеті-халаті на запах з візерунком.

На наступний день ввечері співачка поділилася новим фото. На цей раз вона зібралася повечеряти в ресторані. При цьому артистка знову одягла штани палаццо, але вже поєднала їх з блискучою блузкою з високим коміром та оливковим жакетом.

«Чи думаєш про мене», - написала вона у соцмережі.

Шанувальники захопилися тим, як виглядає молода мама, адже хвилясті штани витягли її силует, зробивши її ще стрункішою. «Шикарна», «Дівчина-сонце», «Так рідко вас бачимо у яскравих кольорах», «Вогонь - штани, мій улюблений колір», «Мені терміново потрібні такі ж штани», «Красуня», «Виглядаєте бездоганно», «Класні штани. Де такі купити?", "Сонечко, світи нам", "Ідеальна", - прокоментували пост підписники.

"Ми спілкуємося": Цимбалару вперше висловилася про причини розлучення з Боклановим після 10 років стосунків

середа, 1 травень 2024, 6:25

Українська акторка Анастасія Цимбалару вперше висловилася про розлучення з зіркою серіалу "Спіймати Кайдаша" Григорієм Боклановим, передають Патріоти України. Подружжя перебувало у стосунках 10 років, два з яких прожило в шлюбі. У березні цього року ак...

Знаковий жест: Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідала британська королівська особа

вівторок, 30 квітень 2024, 9:52

Герцогиня Единбурзька Софі стала першим членом королівської родини Великої Британії, яка відвідала Україну після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, передають Патріоти України. У понеділок вона прибула з одноденним візитом від...