Лорак прийшла до Кіркорова в гості і заспівала з ним дуетом українською (відео)

Українська виконавиця Ані Лорак, яка наразі проживає в Росії, з'явилася з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу на іменинах дітей російського артиста Філіпа Кіркорова – він влаштував зіркову вечірку, повідомляють Патріоти України.

На початку святкування Кіркоров для своїх іменитих гостей накрив величезний стіл з їжею, а пізніше виконував пісні з артистами. Так, на відео, опублікованих в Instagram гостей з вечірки, Лорак заспівала з Філіпом українську композицію "Пісню про рушник". Під кінець артисти вирушили в домашній концертний зал, де була дискотека і караоке.

Шанувальники Лорак звернули увагу на те, що співачка сиділа разом за великим столом зі своїм колишнім чоловіком Муратом. Крім цього на відео, опублікованих в Instagram гостей зі святкування іменин, артистка мило позувала з ексчоловіком. Також з'явився кадр, де колишні кохані танцювали "медляк".

Засвітила животик у новому кліпі: Співачка Ірина Федишин знову при надії

середа, 8 травень 2024, 2:35

Популярна українська співачка Ірина Федишин готується втретє стати мамою. Артистка поділилася кадрами з округлим животиком. . Сьогодні Ірина Федишин представила новий кліп на пісню "Секрет", де і повідомила радісну новину про вагітність. Знаменитість...

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...