​"Лично я ему не нравлюсь": У Києві авто Усика четвертий або п'ятий раз забрав евакуатор. Боксер не може зрозуміти, що відбувається

За словами чемпіона, він припаркував машину в центрі столиці. Заборонних знаків не було, стверджує спортсмен. Однак автомобіль забрали на штрафмайданчик, зазначають Патріоти України.

"Звонят из страховой и говорят: "Вот наблюдаем за вашим автомобилем, он куда-то едет". Думаю, вообще прикольно. Я последовал за своим автомобилем. Должен быть знак, что здесь стоянка запрещена. Знака не было, автомобиль не мешал, стоял сбоку как и многие другие, но забрали мой", - розповів спортсмен в прямому ефірі на сторінці в Instagram.

За словами боксера, його авто евакуюють вже четвертий чи п'ятий раз: "Или лично я ему не нравлюсь, и он увидел, что я поставил, и такое предвзятое отношение. Это уже четвертый или пятый раз. Серьезно".

В результаті боксер приїхав на штрафмайданчик і заплатив три штрафи: за неправильну парковку, евакуатор і послуги зберігання автомобіля.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...