"Ливан наш!": Нардеп Тищенко розповів, чому сплутав визволене місто Донбасу з назвою країни Близького Сходу

Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко потрапив у черговий конфуз. Нардеп «звільнив» від окупантів Ліван замість Лиману. Відповідний допис Тищенко опублікував в Facebook, але згодом видалив.

«Ливан наш! Я вкотре закликаю всіх народних депутатів їздити на передову до наших воїнів, підтримувати їх не з комфортних кресел у кабінетах, а особисто (орфографія автора збережена, – ред.)», – написав Тищенко.

Через декілька годин Тищенко видалив допис.

Ймовірно, що Тищенко оскандалився через гугл-переклад. Адже в дописі так і залишилося російське слово «кресел» замість «крісел».

Пізніше нардеп пояснив, що його допис про Лиман – це фейк. І звинуватив у провокації свого колишнього колегу по фракції Дубінського. Тищенко зауважив, що нардеп Дубінський вже не вперше зводить наклепи на нього.

«(Не)Шановний «Мама любит скорость», знаю, як ти любиш піаритися на Тищенко у своєму телеграм-смітнику. Та коли кліпаєш ці фейки, знай, що їхню «правдивість» легко можна перевірити у журналі дій на сторінці ФБ. З перших днів нашого скликання ти перетворював українську сучасну політику, за вказівкою своїх хУзяїв, на фейкометання, розхитуючи ситуацію та нашу єдність зсередини», – написав Тищенко.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...