Мадонна вперше вийшла на зв‘язок після госпіталізації та показала, як її змінила хвороба

Мадонна вперше вийшла на зв‘язок після госпіталізації та показала, як її змінила хвороба

Всесвітньо відома американська співачка Мадонна, яку нещодавно знайшли непритомною у своєму особняку і терміново госпіталізували в реанімацію до однієї з клінік Нью-Йорка, вперше вийшла на звʼязок. Артистка вибачилася перед шанувальниками, що змушена перенести деякі виступи, та показала, як її змінила хвороба, передають Патріоти України.

64-річна зірка постала майже без макіяжу, але на кадрі видно, що артистка схуднула та не змогла приховати темні кола навколо очей.

Співачка подякувала шанувальникам за позитив, молитви та підтримку, а також заявила, що відчувала любов аудиторії.

"Я на шляху до одужання і неймовірно вдячна за всі благословення у житті. Коли я прийшла до тями в лікарні, то спершу подумала про дітей. Ще я не хотіла розчаровувати тих, хто купував квитки на мій тур. Не хотіла підводити і людей, які невпинно працювали зі мною протягом останніх кількох місяців. Я ненавиджу когось розчаровувати", – поділилася Мадонна.

Виконавиця розповіла, що на даний момент зосередилася на своєму здоровʼї та прагне якнайшвидше відновити сили, щоб повернутися до своїх фанатів.

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...