Мадонні - 66. Як співачка, яка підтримує Україну, ледь не померла і чому її обранці з кожним разом все молодше

16 серпня всесвітньо відома співачка Мадонна святкує день народження. Легендарній виконавиці, яка продовжує гастролі, крутить бурхливі романи та влаштовує численні вечірки, виповнилося 66 років.

Цей день з зіркою проведе її новий бойфренд – 28-річний Акім Морріс. З цієї нагоди OBOZ.UA вирішив пригадати численних коханців артистки, які були на 20 і більше років молодшими за неї, а також розповісти, як вона опинилася на волосину від смерті, інформують Патріоти України.

Про невдалі шлюби Мадонни

Попри всю свою популярність та ефектну зовнішність, побудувати міцний шлюб у співачки не вийшло. Вона двічі намагалася створити сімʼю, і щоразу залишалася з розбитим серцем.

Першим чоловіком Мадонни став актор і режисер Шон Пенн. Вони жили разом чотири роки, з 1985 по 1989-й, але щасливим цей шлюб назвати аж ніяк не можна. Чоловік переживав тоді період затяжної алкогольної залежності, а в пресі писали про скандали та бійки між закоханими.

Вдруге вона 8 років намагалася створити сімʼю з англійським режисером Гаєм Річі. Їхній розрив називали одним із найтихіших і найшвидших.

У 2008 році артистка розлучилася і вирішила не обтяжувати себе серйозними стосунками. У її житті зʼявилися молоді, спортивні та ефектні чоловіки.

Про потяг до молодих бойфрендів

Першим обранцем, який мав зі співачкою серйозну різницю в віці, став 23-річний танцівник із її власного балету Брахім Заібат, який молодший за зірку на 29 років. Пізніше вона зустрічалася з молодшим на 30 років Тімором Стеффенсом. Цікаво, що розрив останніх повʼязують із романтичним захопленням Тімора дочкою Мадонни, якій тоді було 17 років.

2015 року артистка закрутила роман з моделлю Абубакаром Сумахоро, який молодший за неї на 32 роки, а вже через кілька років її серцем заволодів манекенник Кевін Сампайо, який народився на 33 роки раніше зірки.

Далі її романтичним інтересом став танцівник Ахламалік Вільямс, який аж три роки був центром уваги зірки, хоч і мирився з 35-річною різницею в віці. Розрив не довго турбував Мадонну. Наступним її бойфрендом став манекенник Ендрю Дарнелл, який був молодшим на 41 рік.

Невдовзі після розставання з останнім знаменитість, якій було 64 роки, почала зустрічатися з 29-річним боксером Джошем Поппером, але його місце вже в 2024 році зайняв дещо молодший Акім Морріс.

Мадонну часто критикують за численну кількість коханців, а в пресі згадують, що вона мала сексуальні звʼязки з більшою кількістю чоловіків, зокрема і непублічних.

Про ризик смерті

Артистка веде "рок-н-рольний" спосіб життя. Її підозрюють у зловживанні заборонених препаратів, часто дивуються насназі Мадонни влаштовувати вечірки та гастролювати. Одного разу співачка втратила свідомість і була госпіталізована в Нью-Йорку. Офіційна версія – бактеріальна інфекція. Втім, деякі таблоїди припустили, що причиною могло стати передозування наркотиками.

У комі співачка провела 2 дні. Інсайдери розповіли, що вона прикута до ліжка, постійно відчуває нудоту та слабкість. Вони додали, що "хвороба продовжує руйнувати організм" співачки.

Налякана ризиком можливої смерті, Мадонна написала заповіт. Ба більше, зірка встановила кілька суворих правил щодо її голограм після смерті.

Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

субота, 17 серпень 2024, 16:10

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту. Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і ...

"Побутовий алкоголізм побудований на тому...": Відомий український співак-воїн розповів про свою депресію

субота, 17 серпень 2024, 11:37

Відомий український музикант, фронтмен гурту O.Torvald, військовий Женя Галич розповів про свою депресію, яка розпочалася в нього на початку повномасштабного вторгнення. Артист поділився, що депресію він запивав алкоголем, передають Патріоти України. З...