Майбутні батьки дуже щасливі й закохані: Співачка Ріанна вагітна первістком (фото)

Американська співачка Ріанна нещодавно вийшла на прогулянку зі своїм бойфрендом, репером A$AP Rocky. Папараці помітили вагітний животик співачки, і встигли зняти її на камеру, повідомляють Патріоти України.

І для Ріанни, і для A$AP Rocky малюк стане первістком. На фотографіях видно, що закохані дуже щасливі і чекають на появу дитини на світ. Під час прогулянки репер завжди тримав майбутню матусю за руку і цілував її в лоб.

До того ж він неодноразово говорив про те, що Ріанна - це кохання всього його життя. Відзначимо, що пара почала зустрічатися не так давно. При цьому зірка, за її словами, хоче народити своєму коханому троє або четверо дітей. "Я думаю, що я був би неймовірним, дуже прекрасним батьком", - сказав в одному з інтерв'ю A$AP Rocky.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...