Майбутнє "Шахтаря" висіло на волосині: Суркіс розповів про "неможливе" рішення Ахметова (відео)

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, що власник "Шахтаря" Рінат Ахметов був готовий закрити клуб, пояснивши ситуацію тим, що це дуже дорогий проект і донецький олігарх був готовий розлучитися з ним назавжди, зазначають Патріоти України.

Ігор Суркіс зробив відверте зізнання

Про це Суркіс розповів в ефірі Youtube-каналу ПРОФУТБОЛ Digital, зізнавшись, що в такий поворот дуже складно повірити.

Рінат Ахметов та Ігор Суркіс.

"Честь і хвала Ахметову за те, що він зберіг донецький клуб. У нього, як ні в кого іншого, була можливість закрити цей проект. Дорогий проект, підкреслюю. У це неможливо повірити, але він міг це зробити. Рінат Леонідович любить "Шахтар" більше, ніж гроші, це я запевняю вас. Він кожен матч через своє серце пропускає", – зазначив Суркіс.

Також власник "Динамо" розповів про побажання Ахметова на своєму дні народження.

"Він сказав, що ми споріднені душі. Його тост був такий: "Я вважаю, що срібні медалі підходять для Ігоря Михайловича, а я краще виглядаю з золотими". У нас йде протистояння. Ми в нормальних відносинах людських, але на футбольному полі ми не поступаємося. Але не ми з ним б'ємося на полi, грають наші філософії, наші футболісти. Я обрав такий шлях, він – інший шлях. Це ж цікаво. Якщо немає "Шахтаря", то немає і "Динамо". і навпаки", – сказав Суркіс.

Динамо Київ

Як повідомлялось, 13 травня "Динамо" взяло Кубок України. 30-й фінал в історії турніру вiдбувся у Тернополі і завершився мінімальною перемогою киян в додатковий час. Вирішальний гол забив Віктор Циганков.

Цей успіх дозволив наставнику "біло-синіх" Мірчі Луческу встановити історичний рекорд в Україні.

Ігор Суркіс і Мірча Луческу

Нагадаємо, що 25 квітня в матчі 23-го туру в Прем'єр-лізі "Динамо" розгромило "Інгулець" (5:0) з селища Петрове Кіровоградської області і через 5 років в 16-й раз у своїй історії стало чемпіоном України.

Рінат Ахметов

У серпні минулого року столична команда обіграла тоді ще чемпіона країни донецький "Шахтар" і в дев'ятий раз в своїй історії виграла Суперкубок України.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...