Майбутнє висить на волосині: Принцу Гаррі та Меган Маркл передрікають нерадісні перспективи

Незважаючи на теплі відносини всередині сім'ї герцогів Сасекських, майбутнє принца Гаррі та Меган Маркл практично висить на волосині. Таку думку висловила експерт по королівській сім'ї Анджела Левін, пишуть британські ЗМІ, передають Патріоти України.

У своїй новій статті, опублікованій у Sky News Australia, експертка стверджує, що герцог і герцогиня Сассекські пройшли шлях від улюбленого у народі королівського подружжя до одіозної пари, яка «викликає суперечки на кожному кроці».

Левін порівняла Сассекських із набагато більш успішними принцем Вільямом та Кейт Міддлтон, нагадала про несподівано перерваний контракт Гаррі і Меган зі стрімінговим гігантом Spotify і зазначила, що угода з Netflix перебуває в хисткому положенні.

«Маркл ховається вдома, працюючи над феміністським приквелом Діккенса „Великі надії“ під назвою „Погані манери“. Гаррі, однак, буде далеко від неї. Він все ще сподівається позбутися шлейфа негативу і хоче зняти документальний фільм для Netflix про людей і дику природу Африки», — повідомила експерт, додавши, що Netflix ще не прийняв жодної пропозиції Сассекських.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...