"Маю бути максимально корисною": Чому Джамала виїхала за кордон

Джамала

Після початку війни українська співачка Джамала разом з дітьми виїхала за кордон. Вона пояснила, що дала вже 30 інтерв'ю іноземним ЗМІ й цим допомагає Україні, зазначають Патріоти України.

Коли Джамала покинула Україну, то відправилась до Туреччини. Вона вирішила, що повинна бути максимально корисною – саме це було причиною піти з бомбосховища та відправитися за кордон.

Чому Джамала виїхала за кордон

Війну проти України виконавиця назвала "найбільш кричущим злочином XXI століття". Тепер вона намагається донести цю тезу до всього світу.

З моменту, коли я дісталась Стамбулу, я дала вже близько 30 інтерв'ю різним міжнародним виданням. Кожну хвилинку без відпочинку я думаю, як зробити так, щоб весь світ зрозумів: це не просто війна в Україні, – підкреслила Джамала.

"Жінок і дітей вбивають на очах у світу. Під обстрілами десятки міст і сіл, серед яких перша та сучасна столиці України – Харків і Київ. За останні 7 днів ми вже втратили понад 2000 мирних жителів, десятки тисяч отримали поранення внаслідок потужних обстрілів. Люди втрачають свої домівки!", – написала вона.

Зірка додала, що сьогодні летітиме до Берліну й надалі доноситиме інформацію про те, що відбувається в Україні. Вона закликає й до дій, зокрема, закрити небо над Україною.

Найважливішим посланням для світу зараз є те, що це не "просто криза". Це серйозний терористичний акт, який Росія вчинила проти України. Це терористичний акт проти всієї Європи, і ми всі повинні об'єднатися і дати відсіч. Ми просимо світ закрити небо над Україною. І хоча це складне політичне питання, я вірю, що воно може стати реальністю,
– поділилась Джамала.

Для перегляду відео гортайте праворуч:

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...