"Маю пройти курс молодого бійця": Андрій Джеджула натякнув на вступ до лав ЗСУ і розкрив, чим займатиметься

Український шоумен Андрій Джеджула натякнув, що планує вступити до лав ЗСУ, передають Патріоти України.

Знаменитість у своєму Instagram поділився, що активно займається волонтерством, однак хоче бути ще більш корисним. Зокрема, за словами Джеджули, РФ збирається збільшити виробництво безпілотників. Тож, він не хоче сидіти на місці. Шоумен планує долучитися до захисту неба та збивати ворожі повітряні цілі.

"Я вирішив, що окрім волонтерської діяльності, благодійних аукціонів, я мрію ще в одному бути корисним нашому суспільству. Зважаючи на те, що путін заявив, що наступного року збільшить виробництво "Шахедів" в 10 разів, то я зрозумів, що нашій територіальній громаді буде необхідна допомога. Тому планую збивати "Шахеди", а перед тим щодня маю пройти курс молодого бійця", - поділився шоумен.

Наразі Андрій Джеджула проходить військові тренування та підготовку, які триватимуть два тижні. Після отримання відповідних навичок ведучий збирається долучитися до захисту неба від безпілотників.

"Найближчі два тижні тренування і підготовка! Планую захищати наше небо! Як думаєте, є шанс, що зіб'ю ворожий "Шахед?" – зазначив ведучий.

"Зробили графік": Зірка "Супермоделі по-українськи" Маремуха натякнула на розлучення з чоловіком-французом

середа, 2 жовтень 2024, 8:47

Українська блогерка та учасниця шоу "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха натякнула на розлучення з чоловіком, французом Луї, передають Патріоти України. Блогерка опублікувала у своєму блозі серію світлин, на яких показала сімейний вікенд. Вікт...

"Діти - це теж випробування": Українська співачка розповіла про кризу в шлюбі

середа, 2 жовтень 2024, 6:00

Українська співачка MamaRika, яка останні пів року переживає непрості часи у шлюбі з гумористом Сергієм Середою, зізналась в інтерв'ю Маші Єфросиніній, що поки що говорити про кінець важкого періоду рано. Говорячи про те, що в неї є страх, що через вій...