"Майже рік тому ти сидів поруч зі мною й оцінював": Син Григорія Чапкіса у Києві побував на могилі батька та поділився щемливим фото

Син легендарного Григорія Чапкіса, хореограф Грег Чапкіс нещодавно прилетів до України. Він взяв участь у шостому прямому ефірі шоу "Танці з зірками", який відкрив видовищним номером разом із племінницею Вікторією. Як відомо, Григорій Чапкіс довгий час був суддею "Танців", зазначають Патріоти України.

Окрім того Грег відвідав могилу свого батька, який похований на Байковому кладовищі у Києві. Про це він розповів у своєму Instagram. Чапкіс-молодший поділився щемливим фото, на якому зображений поруч з могилою Григорія Миколайовича. Також він зізнався, що продовжуватиме справу свого легендарного батька.

"Майже рік тому ти сидів поруч зі мною й оцінював "Танці з зірками". Я був такий щасливий, що ти гордий, тато. Тепер тебе немає з нами, але я повернувся, щоб продовжити династію Чапкісів, яку ти створив", - зазначив Грег.

Він також поділився світлиною, де сидить у суддівському кріслі "Танців", а поруч з ним порожнє крісло: " Я так сумую за тобою, тату, я знаю, що ти тут поруч зі мною на кожному кроці, і я не збираюся тебе підводити. Я тут, щоб заявити про себе", - сказав Чапкіс.

Зазначимо, що Григорій Чапкіс помер 13 червня цього року у 91-му віці. З легендою прощалися 18 червня у Національній філармонії, а поховали зірку на Байковому кладовищі в Києві.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...