Макс Чмерковський зізнався, що шкодує про участь у шоу "Холостяк", і назвав причину

Популярний хореограф, телеведучий Максим Чмерковський шкодує про свою участь у першому сезоні українського шоу "Холостяк" (СТБ). Танцюрист заявив, що "вибирати серед людей" - це неправильно, передають Патріоти України.

Про це знаменитість розповів під час інтерв'ю у межах програми телеканалу СТБ "Неймовірна правда про зірок". Відповідне відео було опубліковано в YouTube.Чмерковський відповів на низку запитань, серед яких було таке: "Чи є проєкт або дует, за який вам соромно?".

Хореограф не сказав прямо, що йому соромно за головну роль у "Холостяку", однак саме цю програму він згадав у своїй відповіді. Тепер уродженець Одеси не вважає участь у реаліті правильним рішенням.

"Щодо "Холостяка" – я не думаю, що це був правильний для мене на той момент проєкт. Я не про популярність, а про те, у що я вірю чи не вірю. Я не вірю, що вибирати з людей – це правильно", – сказав суддя шоу "Танці з зірками 2021" (1+1).

Зазвичай у таких романтичних проєктах справжні почуття не зароджуються. Це сталося і з Чмерковським, який розстався з переможницею шоу Олександрою Шульгіною. Свою дружину він знайшов у реальному житті. "Зазвичай це так – телевізійний роман, попіарилися й потім розбіглися", – заявив українець.

Нагадаємо, що прем'єрний сезон шоу "Холостяк" вийшов на каналі СТБ у 2011 році. На хвилі популярності, яку Чмерковський отримав на проєкті, він став ведучим телевізійної програми "Куб", але потім знову поїхав до США.

Коротко про знаменитість:

  • Максим Чмерковський – 41-річний українсько-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф. Народився в Одесі, але в 1994 році разом із батьками та братом переїхав до США.
  • Брав участь в американському телевізійному шоу "Dancing With The Stars" ("Танці з зірками"), українському реаліті "Холостяк". Із 2011 по 2012-й (3 сезони) вів шоу "Куб". У 2021 році став членом журі проєкту "Танці з зірками" на 1+1.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...