"МакЅим не зможе співати": Лікар передрік співачці інвалідність і порадив готуватися до гіршого

Співачці МакЅим (Марина Абросімова), яка пішла на поправку після виходу з коми, передрекли інвалідність. Артистка нібито не зможе співати і тепер її чекає довга реабілітація після важкої хвороби. Про прогноз медика повідомляє російське видання "МК", зазначають Патріоти України.

Так, лікар Андрій Андрієвський розповів про те, як МакЅим буде відновлюватися після коми і чому їй не варто сподіватися швидко повернутися на сцену. За словами медика, через коронавірус співачка пережила стан, який можна порівняти з утопленням.

МакЅим, як відомо, довгий час перебувала на ШВЛ (штучна вентиляція легенів). Після цього співачка може навіть стати інвалідом. Вся річ у тому, що під час хвороби в легенях людини може початися рубцювання, через що виникають серйозні проблеми з диханням.

Лікар стверджує, що після ШВЛ МакЅим не зможе співати і насилу перенесе важкі фізичні навантаження. "Після ШВЛ відновлення досить тривале, довгі місяці. На час, а, може, і назавжди, про співочу кар'єру доведеться забути", - розповів виданню "МК" лікар.

Зовсім недавно стало відомо, що МакЅим тільки починає усвідомлювати, що була в комі понад місяць. Про це розповіла її директор. Але чи дійсно співачка не зможе співати і може стати інвалідом - поки що залишається загадкою.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...