Мала особливу енергетику! Молодший брат принцеси Діани показав раніше неопубліковане фото сестри

Чарльз, 9-й граф Спенсер, на своїй сторінці в Instagram опублікував зворушливе фото як данину поваги загиблому батькові Джону, 8-ому графу Спенсеру, і своїй стершій сестрі - принцесі Уельській Діані, передають Патріоти України.

Британський аристократ вшанував пам'ять дорогих серцю людей в День поминання всіх покійних (католики відзначають 2 листопада - прим. редактора).

"Сьогодні День поминання покійних - коли прийнято згадувати покійні душі тих, кого любиш: в деяких куточках світу він відомий як День мертвих. Дуже зворушлива для мене фотографія літа 1989 року, коли в тому ж році в Олторпі проходила вечірка з нагоди 65-річчя мого батька", - підписав знімок, виконаний Джоном Роуном, Чарльз Спенсер.

На фото нарядно одягнені Чарльз і Діана сидять по обидва боки від свого батька-іменинника. Чоловіки одягнені в чорні костюми з метеликами, а Леді Ді - в шикарну білу сукню з відкритим плечем, дорогоцінне кольє, браслет і сережки. Вона привітно посміхається в камеру, в той час як її рідні чоловіки виглядають більш зосередженими.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...