Мала поважну причину: Пугачова не прийшла на святкування дня народження внучки (фото)

Алла Пугачова не з'явилася на святкування першого дня народження дочки свого єдиного племінника Влада, яке організували незвично — на кораблі і з шикарним тортом. Фото опублікував Собєседнік, передають Патріоти України.

«Вона (Примадонна. — Авт.) у зв'язку з завантаженістю була відсутня в Москві в цей день, але подзвонила, дуже тепло і зворушливо привітала дочку», — заявив Владислав, запевнивши, що в їхніх стосунках немає натягнутості і «лайки, як пишуть в пресі».

За словами його дружини Гузель, для маляти вже почали вибирати дитячий сад, причому не державний, а приватний, адже Аллочка зростає дуже розвиненою. «Вона, як і всі дітки в її віці, любить грати в пісочниці. А ще — аналізувати. Обожнює кубики, сама їх складає, підбирає різні кольори «, — розповіла щаслива мама, яка не виключає, що незабаром в їх сімействі знову з'являться діти.

Нагадаємо, Влад після смерті батька, брата Алли Борисівни — Євгенія Пугачова, став інвалідом — влучив в нерв, намагаючись зробити собі укол. Знаменита родичка помістила Влада в клініку, де лікарі змогли поставити його на ноги, а після ще й купила племіннику квартиру в Москві. Згодом життя Влада налагодилося. Він одружився вдруге — на бухгалтері Гузель з Казані. Близько року тому пара стала батьками, на світ з'явилася дівчинка. Спочатку дитину хотіли назвати Євгенією, але потім передумали. Племінник Пугачової вирішив назвати дочку так само, як знамениту тітку.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...