"Мало не впала і не зламала собі шию": Злата Огневич розповіла, як могла загинути на зйомках кліпу

Співачка і учасниця шоу Холостячка Злата Огневич поділилася з шанувальниками страшними одкровеннями - артистка не раз була на межі смерті. Виною тому - екстремальний креатив режисерів її кліпів. Злата Огневич виклала сторіс у Instagram, де розкрила пыдписникам подробиці зі зйомок кліпу на новий сингл Клинок, зазначають Патріоти України.

За словами співачки, при зйомках кліпу не обійшлося без екстриму. Головний режисер проекту Холостячка Олена Захарчук вирішила взяти участь у створенні відеоролика для синглу Огневич. Знімальна група використала кілька тонн крижаної води, в якій Злата Огневич та її музиканти простояли близько 12 годин.

Але це-далеко не найстрашніший і травмонебезпечний досвід співачки при зйомках. Огневич поскаржилася шанувальникам, що режисери, які працюють з нею, дуже часто вибирають надто ризиковані концепції при зйомках кліпів.

"Був момент, коли я купалася з отруйними медузами півдня. Був момент, коли я каталася на коні і впала з нього, їхала на коні вздовж обриву. Потім повзала по скелях, дуже слизьких, в непроглядній темряві. Був навіть момент, коли я стрибала на батуті і мало не впала і не зламала собі шию. Мене просто вчасно підхопили!" - розповіла про небезпечні зйомки співачка.

Втім, такий екстрим і віддача своїй справі принесли свої плоди: всього за 4 дні з моменту прем'єри кліпу Клинок, ролик зібрав майже 400 тисяч переглядів і більше 300 захоплених коментарів:

"Максимально естетично приємне відео! Як завжди чудово, дуже здивував момент, коли включилася рок-Діва Злата)) зловила від цієї роботи невеликий Хардкіс вайб і тепер дуже хотілося б побачити ваш дует!!" "Це просто топовий рівень! Сучасно, сексуально, естетично, а яка стильна картинка!"

"Відрізняється від інших пісень Злати, в кращу сторону, і кліп красивий". "Крута пісня і крутий кліп! Златочка розумниця! І як завжди красуня.. )"

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...