Мало виповнитися 57: Ольга Сумська показала рідкісне архівне фото з Русланою Писанкою

Ольга Сумська та Руслана Писанка були колегами та добрими подругами. Вони часто спілкувалися, і актриса дуже переживала, дізнавшись, що ведуча серйозно хвора. На жаль, української зірки не стало влітку цього року через онкологіюЮ передають Патріоти України.

Сьогодні, 17 листопада, Руслана Писанка, відома як ведуча програми "Погода" на радіостанції Ретро FM Україна та шоу "Твій день" на телеканалі 1+1, мала відзначити день народження. Їй мало виповнитися 57 років.

Свою добру подругу згадала Ольга Сумська, яка опублікувала в Інстаграм-сторіз архівне фото з молодою та життєрадісною ведучою. У кадрі Руслана Писанка постала на передньому сидінні авто – вона висунулась із вікна, щоб роздати автографи фанатам. "Наша Руся. 17 листопада. 57. Пам'ятаємо!" – зазначила у публікації Ольга Сумська.

Після повномасштабного вторгнення Росії на територію України у лютому 2022 року Руслана Писанка поїхала до Німеччини. Там виявилося, що вона має агресивну форму раку. Артистка померла в ніч із 18 на 19 липня. Її тіло кремували, а прощання відбулося за місяць у Києві. Прах актриси помістили у колумбарій на Байковому цвинтарі.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...