Мальвінка, пучок та пуф - названо наймодніші зачіски з квітами на весну 2022 (фото)

Незабаром весна, а значить прекрасним доповненням до весільних та будь-яких урочистих зачісок стануть квіти. Квіткові обідки та шпильки є невід'ємним аксесуаром теплої пори року, передають Патріоти України.

Найчастіше з квітковими композиціями поєднуються такі зачіски, як пучки, мальвінки, коси, розпущені кучері. Крім того, навесні 2022 року в тренді буде висока зачіска під назвою "пуф", в стилі Марії-Антуанетти.

Багато зірок вже взимку 2022 року з'являються на модних показах та заходах з квітами в голові. Вплетені у волосся квіти зроблять будь-яке укладання більш жіночним, ніжним і вишуканим.

Елегантні капелюшки, прикрашені живими або штучними квітами - ще один тренд 2022. Такий аксесуар можна поєднувати з розпущеними кучерями, можна зібрати волосся під капелюхом у хвіст або пучок.Мальвінка, прикрашена квітами, - це найпростіша зачіска, яка під силу будь-якій дівчині. Досить накрутити пасма, закріпити їх ззаду невидимками та шпильками з квітами. Можна використовувати аксесуари у вигляді гребінців, прикрашених квітами або обруч.

Грецький пучок – ще одна проста зачіска, яку легко повторити самостійно. Пасма по всій довжині спочатку закручують, а потім збирають у низьку вільну гульку і фіксують шпильками. Або можна заплести коси, зв'язати їх ззаду, і на місці перетину кіс закріпити шпильку з красивою великою квіткою.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...