Мама Бєднякова більше 10 днів не виходить на зв'язок із Маріуполя: Dедучий "Орла і Решки" різко звернувся до росіян (відео)

Український актор та телеведучий проєкту "Орел і Решка" Андрій Бєдняков більше 10 днів не може вийти на зв'язок зі своєю мамою, яка зараз перебуває в Маріуполі. Він різко звернувся до росіян, які не розуміють, чому зірка не підтримує війну, передають Патріоти України.

В зв'язку з цим Бєдняков відповів на найпоширеніші запитання підписників з РФ щодо війни, де і попросив їх "стати на своє місце" і уявити, що їхні рідні перебувають в зоні активних бойових дій без можливості контактувати з зовнішнім світом. Адже саме це сталося з ведучим, відеозвернення якого виклали на YouTube Odesa Film Studio.

Зірка "Орлу і Решки" повідомив, що з його матір'ю в частково окупованому Маріуполі ховається також його рідна сестра. Ймовірно, в рідних актора вже може не бути їжі, ліків та води, адже загарбники не дозволяють організувати "зелені коридори"."Уявіть, що ваша мама, ваша найдорожча та найближча людина в світі не виходить на зв'язок більше 10 днів. Уявіть, що з вашою мамою ще перебуває ваша рідна сестра. Вони перебувають в місті, де вже найбільша гуманітарна катастрофа. Вони перебувають в місті, де чути вибухи, літаки та падаючі бомби кожну хвилину", – емоційно сказав автор ролику.

Ведучий також відповів, що за висказування про війну йому ніхто не платив, адже гордість та честь в ньому виховав батько-росіянин та мама, яка зараз страждає в полоні в окупантів.

Окрім цього, Бєдняков підняв питання, яке звучить: "Чи ти забув, з чиєї ложки жер?". На це актор відповів, що поважає своїх глядачів, але, якщо роботодавець починає трощити його будинок та родину, він змушений захищатися, а не думати, що колись отримував від нападника гроші.

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...