Мама Дана Балана заспівала російською і здивувала фанів "оточенням із гарячих джигітів" (відео)

Мама відомого молдавського артиста Дана Балана, 63-річна співачка Людмила Балан, поділилася новим запальним відео свого виступу. Ролик вона опублікувала в Instagram, передають Патріоти України.
"Подарую тобі на Новий рік самий чудовий подарунок: нескінченне здоров'я", – зазначила вона в підписі до відео.

На записі Людмила Балан танцює у довгій сукні та з розпущеним волоссям в оточенні чоловіків й співає російською мовою, що окремо відзначили шанувальники:

"Пісня російською мовою – це просто краса. Мама Дана, як снігуронька в оточенні таких гарячих джигітів", "Вау, дуже гарно", "Як здорово слухати ваше виконання російською", "Це просто супер", "Скільки радості ви даруєте!", "Круто. Я думала, ви російською мовою не співаєте".

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...