Мама трьох дітей! Катя Осадча похвалилася фігурою в бікіні і розкрила секрет стрункості (фото)

Катя Осадча з чоловіком Юрієм Горбуновим і старшим сином Іваном відпочиває на березі океану у Таїланді, насолоджуючись пляжем, давньою історією та архітектурою та смачною їжею. Також телеведуча показала фігуру в купальнику після народження третього сина Данила в серпні минулого року. Гарячі кадри були опубліковані на Instagram-сторінці знаменитості, зазначають Патріоти України.

38-річна Катя позувала в блакитному бікіні біля кромки прибою на тлі блакитної води. Вона доповнила лук сонцезахисними окулярами і ниткою перлів на шиї, а волосся зібрала в пучок. Багатодітна мама може похвалитися підтягнутим тілом і пружним животом, хоча після третіх пологів пройшло всього 4 місяці.

"Фото в купальнику, як нагадування собі, що пад-тай (класичне блюдо тайської кухні, – прим. ред.) дарма не пройде", - пожартувала Осадча в підписі до публікації. Підписники захопилися фігурою ведучої і засипали її компліментами і питаннями, як їй вдалося швидко повернути таку розкішну форму.

  • Катя, поділіться секретом - що потрібно робити, щоб мати таке шикарне тіло після пологів!?
  • У шикарній ти формі, Катюша!
  • Після пологів за такий короткий термін яким чином можна так бездоганно виглядати??? У чому секрет?
  • Фігурка просто бомба в такому віці. Ідеальна
  • Катруся, яка ж ви красуня, і фігура гарна, натуральна. Так тримайте, натуральність вам дуже лічить
  • Класна фігура, після народження трьох дітей
  • Відмінно виглядаєте після пологів, є секрет?
  • Катя, гарно виглядаєте. Ви прекрасні
  • Пречудова жінка, мама трьох!
  • Катя, ну ідеальна ж фігура, ну!
  • У чудовій формі

Катя жартома розкрила свій секрет у наступній публікації - теледіва виклала серію фото з сином Іваном, з яким вони граються у воді. На хлопчика наділи спеціальні нарукавники, також ведуча використовувала дошку, щоб вчити малюка плавати. Саме така активність допомагає їй бути стрункою.

"Якщо ви вважаєте пляжний відпочинок ледачим, то ви просто не відпочивали з дитиною чотирьох років. Зайві кілограми не загрожують", - з гумором написала Осадча.


"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...