"Мамин коханець намагався зґвалтувати": Седокова розповіла про дитячу травму і смерть батька

Відома українська співачка Анна Седокова заявила, що в восьмирічному віці до неї сексуально домагався чоловік, який залицявся до її мами. Вона зізналася, що він виходив з маминої спальної кімнати вночі і приходив до неї, передають Патріоти України.

Відповідну заяву вона опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Мене лаяв тільки мамин залицяльник. Я боялася подавати звук, адже тоді мама прокинеться і теж мене насварить", – написала Анна.

Також співачка вперше розповіла про свого батька, який загинув, коли їй було 22 роки. Ще коли вона була дитиною, її батьки розлучилися і ділили майно.

"Пішов, коли мені було 6, і потім я бачила його 2 рази в житті. Вони судилися з мамою, ділили квартири і шкарпетки. Але ніколи не ділили дітей", – написала артистка. Вона згадує, що ховалася разом з мамою в під'їзді, і вони виглядали, коли він пройде повз. За словами артистки, тоді він пройшов поруч, і її мама стала трясти її, щоб та заплакала.

"Коли вона його побачила, сильно почала мене трясти і кричати "плач" і біжи до тата, говори йому, повернися. Я побігла", – згадує Анна.

Через 10 років співачка отримала повідомлення в соціальній мережі від батька, де говорилося про те, щоб "мама віддала йому відеокамеру". А ще через п'ять років батько Анни написав їй, що "хоче знати, як звуть його онуків". "Потім незнайомий чоловік подзвонив мені і сказав, що тато помер від серцевого нападу. І все", – написала Седокова.

Коротко про знаменитість:
  • Анна Седокова – поп-співачка, авторка пісень, акторка і телеведуча. Народилася в 1982 в Києві. Вела ранкове шоу "Підйом", була учасницею гурту "ВІА Гра". У 2004 році почала сольну кар'єру.
  • Анна була заміжня за білоруського футболіста Валентина Белькевича, від якого народила дочку Аліну, бізнесмена Максима Чернявського, в шлюбі з яким народилася дочка Моніка. Також Анна зустрічалася з танцюристом Сергієм Геманом, бізнесменом Артемом Комаровим, від якого народила сина Гектора. З 2019 року будує стосунки з баскетболістом Янісом Тіммі.
  • Найвідоміші роботи Седокової – пісні "Піраньї", "Звикаю", "Літаки", "Ні слова про нього", "Яжемать", "Перше кохання" та інші.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...