Марічка Падалко зізналася, скільки заробляє під час війни і що їй приносить дохід

Ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко розповіла про свої заробітки і доходи під час війни, передають Патріоти України.

Зі слів Падалко, її зарплатня на "плюсах" є невеликою. Все залежить від того, який стаж роботи у ведучого і наскільки ця людина є "мегазіркою".

"Я не знаю, яка зарплата у моїх колег. Корпоративна етика не дозволяє розголошувати. Єдиний раз, коли була розголошена моя зарплатня, це я заповнювала електронну декларацію, коли Єгор був депутатом. Тобто з моєї декларації можна було робити висновок, але ті висновки значно перевищували реальні зарплати, тому що в декларацію вноситься все з усіма податками", - поділилася телеведуча.

На той час, каже Марічка, згідно з документами, вона отримувала за свою роботу близько 40000 гривень. Однак ця сума була значно меншою. Під час війни зарплатня знаменитості - меньше 2000 доларів (82,362 гривень).

Що стосується додаткових джерел доходу Падалки, одним з таких є блогерство. Втім, зараз вона не робить рекламні інтеграції, за які до війни телеведуча отримувала від 1 до 1500 тисяч доларів (39 075 тисяч гривень до 2022 року).

"21-й рік з цієї точки зору був для мене дуже успішний. Я цим дуже пишаюся, тому що я заробляла гроші, платила з них податки. Це був і залишається мій власний ФОП зараз", - розповіла Марічка.

Також зірку багато запрошують на різні конференції в якості модератора. За це вона також отримує додатковий дохід.

Марічка Падалко зізналася, скільки заробляє під час війни і що їй приносить дохід

вівторок, 8 жовтень 2024, 18:51

Ведуча телеканалу "1+1" Марічка Падалко розповіла про свої заробітки і доходи під час війни, передають Патріоти України. Зі слів Падалко, її зарплатня на "плюсах" є невеликою. Все залежить від того, який стаж роботи у ведучого і наскільки ця людина є "...

Не все однозначно: Алла Кудлай зізналася, як з хрещеницею Настею Каменських спілкується під час війни

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:30

Народна артистка України Алла Кудлай розповіла про стосунки зі своєю похресницею, співачкою Настею Каменських, передають Патріоти України. Так, Алла Петрівна відверто зізналася, що полюбляє слухати пісні хрещеної доньки та є її прихильницею. Як говорит...