MARUV у нижній білизні виступила на фестивалі в Росії дуетом із Кіркоровим (фото, відео)

Українська співачка MARUV виступила на музичному фестивалі "Нова хвиля" в російському курортному місті Сочі. На заході вона з'явилася разом із забороненим в Україні Філіпом Кіркоровим. Знаменитості виконали спільний трек під назвою KOMILFO, інформують Патріоти України.

MARUV з'явилася на сцені у відвертому вбранні – панчохах, корсеті й на високих підборах. Волосся артистка розпустила і зробила акуратну укладку.

Поруч із нею в обнімку постав Кіркоров. Він був одягнений у золотисту туніку з яскравим принтом і корону на голові. Крім того, на червоній доріжці співак також позував у рваних білих джинсах і зеленій сорочці від Louis Vuitton.

Кіркоров і MARUV на червоній доріжці в СочіАнна Корсун (MARUV) народилася в Павлограді 15 лютого 1991 року. У шкільні роки ходила на танці та музику, а також у складі танцювального колективу "Лік" гастролювала Україною.

У 2013 році Анна створила гурт The Pringlez, який спочатку був зібраний як навчальний проєкт студентів. Через чотири роки артистка ухвалила рішення про переїзд колективу до Києва, зміну назви, репертуару й музичного напряму.

Народила первістка: Марічка Яремчук стала мамою

вівторок, 14 травень 2024, 10:30

Українська співачка Марія Яремчук, яка взяла творчу паузу та зникла з медіапростору, вперше стала мамою. Про це повідомляє ЖВЛ. В сюжеті йдеться про те, що на закритій сторінці в соцмережі Марія опублікувала відео, на якому показала помітний животик. П...

"Подоляночка": alyona alyona та Jerry Heil презентували пісню, яку планували представити на "Євробаченні-2024" замість "Teresa & Maria" (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 5:58

За добу новий трек alyona alyona та Jerry Heil набрав близько 130 тисяч переглядів та прослуховувань в мережі Ютуб. Як виявилося, новий хіт дуету, вони планували представити на Нацвідборі на Євробачення 2024. . alyona alyona та Jerry Heil презентували...