"Маша взяла гвинтівку й виглядала дуже сексуально, попри те, що їй всього 16": Оля Полякова відповіла критикам фото її дочки (відео)

Нещодавно Оля Полякова відзначила день народження чоловіка Вадима. Виконавиця влаштувала кубинську вечірку, на якій сфотографувала старшу дочку Марію з бутафорським автоматом в руках. У Мережі цей знімок викликав шквал критики, зазначають Патріоти України.

В інтерв'ю Каті Осадчій Полякова прокоментувала неоднозначне фото. «Я завжди думаю, що я роблю. Це жарт і не треба шукати чорну кішку в темній кімнаті й злочин там, де його немає. Це Куба, нарковечірки, все це було в історії, тому вона була одягнена, як кубинська дівчина. У нас було багато бутафорських різних прикрас для цієї вечірки. Вона взяла цю гвинтівку до рук й виглядала дуже сексуально, попри те, що їй всього 16. А що, і дівчата в 16 можуть бути сексуальними, і за 30 з великим хвостиком теж можуть бути дуже сексуальними», — поділилася зірка.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...