Маша запевняє, що все не настільки погано: Старшу дочку Олі Полякової екстрено госпіталізували (відео)

Старша дочка Олі Полякової Марія опинилася на лікарняному ліжку, інформують Патріоти України.

І хоча 16-річна красуня поспішила заспокоїти фоловерів оптимістичним відео, вони залишилися стурбованими і засипали її питаннями про те, що ж сталося. До речі, питання поки залишилися без відповіді, а на викладеному в мережу відео звучить тільки легка музика — очевидно, улюблений трек Маші.

Словом, дівчина і тут скористалася ситуацією, щоб збільшити число своїх підписників. Зазначимо, раніше Маша Полякова показала в TikTok зуб, який їй вирвали на початку жовтня. За такий ролик її заблокували в соціальній мережі. Дівчина тоді дуже засмутилася і навіть записала звернення до керівництва.

"TikTok ... я тільки що зробила зуби. Виривала зуб, ось! І за що він так? Це нечесно. Насправді TikTok пішов ти нах*й", - сказала Маша Полякова.

Можливо, зараз дівчина потрапила до лікарні саме через вирваний зуб. Втім, так припустили і її шанувальники.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...