"Машину кинули просто посеред вулиці": Українська акторка розповіла, як втікала з Москви після вторгнення

Українська акторка Любава Грешнова, яка багато років жила на дві країни, а після початку повномасштабного вторгнення розірвала усі зв'язки з РФ, розповіла, як тікала з Москви з чоловіком та сином. Родині довелося купувати квитки, які коштували фантастичних грошей, передають Патріоти України.

А по дорозі в аеропорт машину з акторами зупинили поліцейські, які, побачивши українські паспорти, вирішили затримати подружжя. Про це Любава Грешнова розповіла в інтерв’ю OBOZ.UA.

"Було дуже страшно. Ми поїхали з Москви на третій чи четвертий день, – згадує Грешнова. – Була проблема в тому, що майже всі напрямки закрилися, літаки курсували лише в Туреччину і Єгипет, і квитки коштували фантастичних грошей. Уявіть, скільки іноземців – українців, європейців, американців – намагалися виїхати. Ми спочатку придбали квитки, де потрібно було проходити пішохідний кордон через Литву, але я в останній момент злякалася, бо там, як розповідали, влаштовували дуже довгі перевірки й допити. Я знаю точно, не змогла би збрехати, що їду просто подорожувати".

"Машину кинули просто посеред вулиці". Українська акторка розповіла, як втікала з Москви після вторгнення

"Ми взяли квитки до Єгипту, – продовжує акторка. – По дорозі в аеропорт нас зупинила патрульна машина, хотіли забрати у відділення, коли побачили українські паспорти, але відпустили. В аеропорту я від страху майже непритомніла, але ми таки вилетіли. Ще шість днів чекали в Єгипті, бо не було прямих маршрутів до Варшави. І це був такий дисонанс – сиділа біля моря і дивилася всі підряд новини з України: все розбите, летять ракети. Як дуже погане кіно".

Акторка каже, що вони з чоловіком не мали свого житла в РФ: "У нас не було майна, тільки автомобіль, який кинули просто посеред вулиці. В орендованій квартирі зосталися наші речі. Я все це зараз вважаю мотлохом – і все. Нічого мені звідти не потрібно. Чесно скажу: останні два роки я взагалі мало думаю про те, що мій зовнішній вигляд має бути вишуканим, бо актриса. Чоловік інколи навіть свариться: купи сукню. Хороші прикраси, брендовий одяг – мені всього цього не хочеться. Навіть коли виходжу кудись у люди, примушую себе одягти блузку із спідницею, бо в спортивному одязі набагато комфортніше. І вважаю, що це правильно, поки йде війна".

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....