Матір відомої української співачки потрапила в ДТП (відео)

Мама та колишня продюсерка української співачки Камалії – Інна Шмаренкова – потрапила у ДТП, повідомляють Патріоти України.

Аварія сталася на трасі Київ-Чернігів. Як розповіла зірка у своєму Instagram, водій фури наїхав на авто Інни Петрівни та втік з місця аварії. На щастя, сама жінка травм не отримала, але її авто доведеться ремонтувати. Так, у машини відірване дзеркало та купа подряпин. Камалія записала відео з місця події.

"На мамину машину на трасі Київ-Чернігів наїхала фура і навіть не зупинилася! Втекла з місця події! Мама була за кермом, але, Слава Господу Богу, не постраждала! Я вже не знаю, скільки виродків будуть ганяти на дорозі, особливо, на таких вантажних машинах. Постфактум, спасибі поліції, що не змусили надто довго чекати! Приїхали за годину. А на дорозі зі знаками 50 км/год і ремонт дороги, поки ми стояли і чекали поліцію, аварійний знак примудрилася збити машина", – повідомила артистка.

Зауважимо, це вже вдруге за рік мама Камалії потрапляє в ДТП. Так, у травні вона стала жертвою водійської необережності не через власну вину. Автомобіль жінки на швидкості "підрізало" інше авто.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...